Menu Close

Het nieuwe
melken.

Een bijzonder nieuw melksysteem
Het systeem, dat in de markt wordt gezet als Het Nieuwe Melken, valt op door melkbekers die ‘uit de grond’ omhoog komen. Dat gebeurt door middel van perslucht. De nieuwe melkstal bespaart de boer tijd en is een belangrijke vooruitgang in ergonomie. De melker wordt veel minder belast. Bovendien komen de melkbekers met één druk op de knop automatisch in de spoelstand te staan. Op de open dag krijgen bezoekers de kans dit systeem en de opvallende open kelder onder de melkstand te bewonderen.

De ervaring op langere termijn
We hebben ervaren dat de schouders veel minder belast worden en je lichaam minder draait. Het melkt gewoonweg veel lichter. Een melkstal koop je voor circa dertig jaar. Dergelijk voordelen zijn dan erg belangrijk en betalen zich dus ook terug.

Traditionele melkoplossing.

3 Koeien

Robot melken.

Een robotmelk systeem.
U heeft meer tijd over als u een melkrobot installeert. De robot zorgt voor het melken, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw koeien, uw werknemers en uw bedrijf.

Robotmelken van SAC
Met het robotmelken werken wij graag met de robots van SAC Milking.

Schapen en Geiten
melken.

De melkstal voor uw Schapen en Geiten.
Ook voor uw Schapen en Geiten gebruiken we de melkstallen van SAC. 

De melkstal moet gemakkelijk te gebruiken zijn – snel aansluiten – efficiënt melken – en de in- en uitgang moet gemakkelijk zijn. We hebben de SAC schapen- en geitenmelksystemen met dit in gedachten ontworpen – en maakten het gemakkelijk voor zowel u als uw dieren.